Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Το παραπάνω έγγραφο ανήκει στην Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU),

 Το παραπάνω έγγραφο ανήκει στην Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU), είναι ένα εσωτερικό ενημερωτικό έγγραφο. Περιήλθε στα χέρια των δυνάμεων της Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίες του Ντόνετσκ από αντάρτες μαχητές της περιοχής του Ντνίπρο (Dnipropetrofsk). Οι οποίοι έχουν αρχίσει να «ξηλώνουν» την εξουσία των Ναζί του Κιέβου και περιμένουν ενισχύσεις στον αγώνα τους από τις δυνάμεις των Λαϊκών Δημοκρατιών και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Οι φύλακες της χούντας του Κιέβου φοβούνται τη σχεδόν πλήρη υποστήριξη των «κατακτητών» από τον ντόπιο πληθυσμό. Θεωρούν ότι εάν οι Ρώσοι έρθουν στην περιοχή θα υπάρξει μια γενική διαγραφή χρεών στεγαστικών δανείων, τραπεζικών δανείων, καθώς και λοιπά οικονομικά οφέλη.

 Ακολουθεί μια μετάφραση αυτού του μέρους του εγγράφου της SBU, το οποίο απαριθμεί τα νέα οφέλη για τον πληθυσμό της περιοχής, σε περίπτωση άφιξης «Ρώσων κατακτητών»:


Οι φύλακες της χούντας του Κιέβου φοβούνται τη σχεδόν πλήρη υποστήριξη των «κατακτητών» από τον ντόπιο πληθυσμό. Θεωρούν ότι εάν οι Ρώσοι έρθουν στην περιοχή θα υπάρξει μια γενική διαγραφή χρεών στεγαστικών δανείων, τραπεζικών δανείων, καθώς και λοιπά οικονομικά οφέλη.

 Ακολουθεί μια μετάφραση αυτού του μέρους του εγγράφου της SBU, το οποίο απαριθμεί τα νέα οφέλη για τον πληθυσμό της περιοχής, σε περίπτωση άφιξης «Ρώσων κατακτητών»:

άτομα, επιχειρηματίες, εμπορικές δομές που δεν έχουν περάσει τη διαδικασία εγγραφής στο ρωσικό τραπεζικό σύστημα και έχουν δάνεια σε τράπεζες της Ουκρανίας θα εξαιρεθούν από τις πιστωτικές υποχρεώσεις.

μετά τη διαδικασία νομιμοποίησης του εδάφους της περιοχής ως ρωσικής, θα κηρυχθεί φορολογική αμνηστία για ιδιώτες επιχειρηματίες έως έξι μήνες, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επανεγγραφής τους στο ρωσικό νομικό πλαίσιο.

Προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομία της περιοχής, η οποία υπέστη σημαντικές απώλειες την περίοδο 20142021, θα ανακοινωθεί μειωμένος φορολογικός συντελεστής για όλες τις κατηγορίες των επιχειρήσεων.

θα κηρυχθεί το έδαφος της περιοχής του Ντνιπροπετρόβσκ ως ζώνη του ρουβλίου.

θα εγγυηθεί κάθε μορφή κοινωνικής υποστήριξης αφού οι κάτοικοι της περιοχής αποκτήσουν τη ρωσική υπηκοότητα.

Ευρετηριάστε όλες τις συντάξεις εντός έξι μηνών σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία.

Αν το παραπάνω έγγραφο συνδυαστεί με τις εικόνες απλών πολιτών να παραλαμβάνουν όπλα και βαρύ οπλισμό προς υπεράσπιση του Κιέβου. Με τις εκκλήσεις του ίδιου του Ζελένσκι για όποιον διαθέτει πολεμική εμπειρία, απ΄όλο τον κόσμο, να πάει να στηρίξει το διεφθαρμένο καθεστώς του. Καθώς και εικόνες πλήθος κόσμου να χειροκροτεί τα ρωσικά κονβόυ. Η Ουκρανία πιθανότατα θα βυθιστεί σε έναν διαφορετικό εμφύλιο πόλεμο. Πολύ πιο ταξικό στα χαρακτηριστικά του και σε όλο το εύρος του κράτους της Ουκρανίας. Το γεγονός ότι οι Ουκρανικές δυνάμεις κάνουν ιδιαίτερο λόγο για τυχόν οικονομικά προνόμια από την Ρωσία η κάποιο άλλο ενδεχόμενο καθεστώς, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το πιθανότερο είναι οι υποτελείς τάξεις να επιλέξουν την πλευρά της Ρωσίας και των Λαϊκών Δημοκρατιών.  Εκεί προφανώς αποσκοπεί και η έκκληση του προέδρου Πούτιν προς το στρατό της Ουκρανίας να αναλάβει την εξουσία. Τους τονίζει ότι είναι ίσως ευκολότερο να συνεννοηθούν μαζί τους.  «Μην αφήνεται τους Ναζί να σας χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη ασπίδα. Οι Νεοναζί και οι οπαδοί του Μπαντέρα τοποθετούν βαρέα όπλα συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων σε κατοικημένες περιοχές, στο κέντρο του Κιέβου, και στο Χάρκοβο. Μην αφήνεται τους Νεοναζί να χρησιμοποιούν τα παιδιά σας τις γυναίκες και τους γονείς σας ως ανθρώπινη ασπίδα. Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας. Ίσως με σας να είναι πιο εύκολη μια συνεννόηση, απ΄ότι με τους τοξικομανής Ναζί του Κιέβου.»

 Γκλεζάκος Νίκος    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου